Clown worden?

Steeds meer mensen ontdekken de passie om clown te worden. Een clown is dan ook een uniek wezen. Hij straalt plezier uit en heeft de bereidheid om overal 'ja' op te zeggen en om mee te gaan in datgene waartoe hij wordt uitgenodigd. Clown worden is mogelijk door een clownsopleiding of individuele coachingsessies te volgen. Wij bieden zelf de opleiding Spel als Klankbord aan om te zorgen dat meer mensen clown worden.


Clown worden bij Spel als Klankbord

De opleiding is onderverdeeld in drie blokken: waarnemen, contact maken met je clown en meer je clown worden, de kunst van het luisteren naar jezelf en luisteren naar de ander. We gaan samen op zoek naar de clown die jij wil worden. Uiteraard wordt er les gegeven in alle basisvaardigheden (improvisatie, lichaamstaal, afstemmen), wordt er aandacht besteed aan het opzetten van een clownspersonage (naam, kleding, eigenheid, karakter) en wordt er in de praktijk geoefend (spelen voor doelgroepen). Bij Spel als Klankbord wordt er daarbij ook nog aandacht besteed aan de affectieve vaardigheden van een clown (gevoel, stem).


Nog steeds interesse in clown worden? Bekijk meer informatie over de opleiding!Mensen die deze pagina vonden zochten op:
clown worden, clown cursus, clownsopleiding, opleiding clown

> Clownsopleiding
"Spel als Klankbord"

Opleiding